Вътре на терен обстановката за участниците е много особена и специална. Това

...
Вътре на терен обстановката за участниците е много особена и специална. Това
Коментари Харесай

Наум Шопов с големи разкрития за Ергенът 2

Вътре на терен обстановката за участниците е доста особена и специфична. Това съобщи във видео водещият на " Ергенът " 2 Наум Шопов.

Той показа, че с новият " ерген "  Евгени Генчев са се сближили извънредно доста. 
                             

" Ролята ми по време на фотоси беше доста по-осъзната от предходния сезон. Едновременно би трябвало да съветваш Ергенът, само че без да му влияеш. "

" Евгени трябваше да вземе едно доста тежко решение не в края, само че в средата на предаването, което дефинира остатъка на шоуто ", заяви Наум. 

" Двата сезона не се снимаха на едно и също място. Първият сезон се снима в Фетхие. Този път снимахме в Бодрум - топло и прелестно ", разкри той. 



" Участничките нямат достъп до телефон и интернет. Искаме прекарванията им да са самостоятелни и да се потопят ", добави Шопов. 

" Професионални гримьори се грижат за девойките. От България потегля цял ТИР с рокли за участничките ", отговори водещият на предаването на зрителски въпрос. 



" Няма нагласени кавги в предаването, няма причина да се нагласяват. Не може да събереш 20 девойки и да не се случи нещо. Идеята на предаването е да има обич, а не кавги. Ще е по-трудно да се нагласят кавги с толкоз хора, в сравнение с дейностите да текат сами ", разкри той. 

Наум Шопов разкри и различен любопитен факт - първият " ерген " Виктор Стоянов е бил в Бодрум по време на фотосите на втория сезон на предаването. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР